Birželio 1 d. 16 val. į džiaugsmo ir šypsenų kupiną miesto atidarymo koncertą šeimoms, kviečiami maži ir dideli, vaikai ir tėveliai, anūkai ir seneliai. Visiems bus įteiktas bilietas į vaikystę, su galimybe sugrįžti.

Dainuojantys aktoriai Aidas Giniotis ir Andrius Kaniava kartu ir atskirai, žaismingai ir nostalgiškai atliks dainas iš vaikiškų spektaklių. O žodžio kišenėje neieškantis aktorius – vaikų draugas Vytautas Rašimas kurs smagią nuotaiką.

Režisierius, aktorius, dainų kūrėjas, pedagogas Aidas Giniotis nuo vaikystės save laiko muzikos mylėtoju. Tačiau darbo pobūdis lėmė, kad dažniau darbo laiką ir dalį laisvalaikio tenka pašvęsti literatūrai. Pastatęs gausybę nepamirštamų spektaklių vaikams ir suaugusiems „Keistuolių teatre“, „Atvirame rate“, Valstybiniame Šiaulių dramos ir kituose Lietuvos teatruose pagrįstai laikomas commedia dell‘arte žinovu ir komiškųjų žanrų meistru. Bet muzika kūrėjo gyvenime įprastai ėjo greta teatro, tad ir jo muzikinėje veikloje netrūksta žaismingumo, ironijos, improvizacijos, o žiūrovai norom nenorom yra įtraukiami į pasirodymą.

Andrius Kaniava yra daug metų vaidinęs muzikiniuose spektakliuose, parašęs jiems nemažai dainelių, sukūręs įsimintinus personažus, kuriuos iki šiol myli ir prisimena jau užaugę (bet širdyje nepasenę) vaikai. Jis yra sukūręs miuziklą šeimoms „Pabėgimas iš Trepsės namų“, kur prakalbino lėles ir jautriai, nuotaikingai, be pataikavimo jauniems žiūrovams papasakojo kupiną nuotykių lėlių pabėgimą iš nedėkingos mergaitės Trepsės namų. Tinka ir patinka tiek vaikams, tiek ir suaugusiems.

Vytautas Rašimas – aktorius, režisierius, animacinių filmų garsintojas, tad jo balsas puikiai pažįstamas vaikams, eilę metų dirbo teatro studijos „Elementorius“ vadovu. Būdamas koncerto šeimininko amplua jis vienareikšmiškai neleis susirinkusiems nuobodžiauti ir sukurs tikrą šventę.

————————————————————————————————————————–

„Upės terasa“, PC CUP 5-ame aukšte (Upės g. 9, Vilnius)

Įėjimas laisvas.

Koncerto metu veiks restoranai

Daugiau informacijos: www.bardai.lt | tel. +37067223266 | el. paštu: koncertai@bardai.lt