2024 m. rugsėjo 4 d. 19:30 val. Kristinos Žaldokaitės vadovaujamas Vilniaus šv. Jonų bažnyčios gospel choras “GospelJonai”, skaičiuojantis jau 16-tuosius gyvavimo metus, su viltimi ir džiaugsmu užbaigs “Pažaislio liepų alėjos vakarų” vasaros sezoną.

“GospelJonai” – tai vienas iš pirmųjų chorų, atnešusių gospel muzikos žanrą į Lietuvą ir užauginęs nemažą būrį šios muzikos mylėtojų. Vilniaus šv. Jonų bažnyčios choras beveik kiekvieną sekmadienį gieda šv. Jonų bažnyčios šv. Mišiose bei kituose organizuojamuose koncertuose, bendradarbiauja su įvairiais Lietuvos muzikantais ir populiarina Gospel muziką ir jos nešamą žinią visais pasiekiamais formatais – bažnyčiose, privačiuose renginiuose, festivaliuose ar koncertų salėse.

Koncerto metu chorui akompanuos Vilimas Norkūnas (klavišai).

Į paskutinį sezono koncertą kviečia “Geros muzikos ekspertai”, “Bardai LT” ir svetingumo kompleksas ,,Monte Pacis”.

—————————————————————————————————————-

Koncertų ciklas „Pažaislio Liepų alėjos vakarai“ kviečia pabūti unikalioje aplinkoje, pajusti gamtos bei ramybės pulsą, pailsėti ne tik fiziškai, bet ir dvasiškai, praturtinti save ir atrasti gerovę muzikoje.

Esant lietingam orui, organizatoriai kviečia pasirūpinti skėčiais ir apsauga nuo lietaus arba įsigyti vietas prie staliukų po stogu (vietų skaičius ribotas).

Bilietus platina kakava.lt ir 1 val. iki koncerto pradžios prie įėjimo.

Koncertų metu veiks restoranas. Restorano tel. +37065595185

Daugiau informacijos: www.bardai.lt, www.montepacis.lt tel. +37067223266

arba el.paštu: koncertai@bardai.lt, info@montepacis.lt

Renginio pradžios data:
Valanda:
Renginio pabaigos data:
Vieta: Svetingumo kompleksas "Monte Pacis", Kaunas