Neįtikėtina, tačiau jie ir vėl kartu. Gal kiek pasikeitę, šiek tiek metais apėję, tačiau išsaugoję sielų giminystę ir pagarbą bendroms visų trijų vertybėms – muzikai ir poezijai. Legendiniam „Aktorių trio” – Kostui Smoriginui, Olegui Ditkovskiui ir Sauliui Bareikiui – lygių iki šio nėra.

Surengę itin sėkmingus koncertus Vilniuje, Palangoje, Kaune, Panevėžyje ir Šiauliuose, gerbėjų prašymu „Aktorių trio“ sugrįžta į Kauną ir 2024 m. birželio 19 d. 19 val. pasirodys „Pažaislio liepų alėjos vakaruose“. Čia jie paskutinį kartą koncertavo lygiai prieš dešimt metų. Nostalgijos kupiname, laiko patikrintų autorinių dainų koncerte aktoriams akomponuos kompozitorius, pianistas, dainų aranžuotojas Audrius Balsys.

„Kai pradėjome dainuoti, negalvojome, kad mūsų dainos taps tokios populiarios. Tai, ką darėme, buvo subjektyvu, asmeniška, labai artima kasdienybei“, – taip „Aktorių trio“ apibūdina O. Ditkovskis.

„Muzika yra dvasinės savijautos dienoraštis. Kūryba kyla ne tik iš individualių patirčių ar atspindi žmogaus vidų, bet ir siunčia asmeninę žinutę klausytojams“, – sako S. Bareikis.

O K. Smoriginas neabejoja, kad net ir senas, klausytojų pamėgtas dainas galima sudainuoti naujai – kaskart ant scenos skiriasi jų interpretacijos, akcentai.

„Aktorių trio“ susibūrė 1995 metais. Žinomi aktoriai, scenoje atliekantys širdį virpinančias autorines dainas, žaibiškai tapo populiarūs. Anšlaginiai koncertai, dideliais tiražais parduodami albumai, gastrolės užsienyje, skambesio ir grojimo manieros savitumas – visa tai paskatino dar didesnį susidomėjimą aktorių atliekama autorine daina.

Nors būta ilgesnių ir trumpesnių kūrybinių pertraukų, kaip teigia patys menininkai, „Aktorių trio“ fenomenas visada buvo geras tekstas ir gera muzika, o visos jų dainos yra atviravimai ir išpažintys.

Į „Aktorių trio“ koncertą kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ ir svetingumo kompleksas “Monte Pacis”.

_____________________________________________________________________

Koncertų ciklas „Pažaislio Liepų alėjos vakarai“ kviečia pabūti unikalioje aplinkoje, pajusti gamtos bei ramybės pulsą, pailsėti ne tik fiziškai, bet ir dvasiškai, praturtinti save ir atrasti gerovę muzikoje.

Esant lietingam orui, organizatoriai kviečia pasirūpinti skėčiais ir apsauga nuo lietaus arba įsigyti vietas prie staliukų po stogu (vietų skaičius ribotas).

Bilietus platina kakava.lt ir 1 val. iki koncerto pradžios prie įėjimo.

Koncertų metu veiks restoranas. Restorano tel. +37065595185

Daugiau informacijos: www.bardai.lt, www.montepacis.lt tel. +37067223266

arba el.paštu: koncertai@bardai.lt, info@montepacis.lt

Renginio pradžios data:
Valanda:
Renginio pabaigos data:
Vieta: Svetingumo kompleksas "Monte Pacis", Kaunas