2024 m. liepos 3 d. 19 val. koncertų cikle “Pažaislio liepų alėjos vakarai”  –  trys  balsingosios scenos karalienės – Vaida Genytė, Aistė Pilvelytė ir Rūta Ščiogolevaitė  kviečia paklausyti kultinės švedų grupė ABBA gražiausių dainų, papuoštų fortepijono garsais.

Dainininkėms akomponuos vienas talentingiausių Lietuvos pianistų – Paulius Zdanavičius. Trys unikalūs balsai, fortepijono magija, Pažaislio ansamblio jaukumas ir nepamirštamos ABBA melodijos – viskas derės viename koncerte!

Dviejų dalių koncerte skambės didžioji dauguma gražiausios ir labiausiai publikos mėgiamos ABBA dainos, tokios kaip „Mamma Mia“,„Dancing Queen“,  „The Winner Takes It All“, „Super Trouper“, „Money Money Money“, „Waterloo“, „Chiquitita“ ir daugelis kitų.

Koncertas užburs ir paskandins į svaigų ABBA pasaulį, o betarpiškas ir nuotaikingas atlikėjų bendravimas užtikrins smagią nuotaiką.

Belieka įsigyti bilietą ir šauniai praleisti vasaros vakarą sakralioje Pažaislio vienuolyno apsuptyje ir kartu su V. Genyte, A. Pilvelyte ir R. Ščiogolevaite prisiminti bei padainuoti grupės ABBA dainas.

Į koncertą kviečia „Geros muzikos ekspertai“ ir svetingumo kompleksas „Monte Pacis“.

_____________________________________________________________________

Koncertų ciklas „Pažaislio Liepų alėjos vakarai“ kviečia pabūti unikalioje aplinkoje, pajusti gamtos bei ramybės pulsą, pailsėti ne tik fiziškai, bet ir dvasiškai, praturtinti save ir atrasti gerovę muzikoje.

Esant lietingam orui, organizatoriai kviečia pasirūpinti skėčiais ir apsauga nuo lietaus arba įsigyti vietas prie staliukų po stogu (vietų skaičius ribotas).

Bilietus platina kakava.lt ir 1 val. iki koncerto pradžios prie įėjimo.

Koncertų metu veiks restoranas. Restorano tel. +37065595185

Daugiau informacijos: www.bardai.lt, www.montepacis.lt tel. +37067223266

arba el.paštu: koncertai@bardai.lt, info@montepacis.lt

Renginio pradžios data:
Valanda:
Renginio pabaigos data:
Vieta: Svetingumo kompleksas "Monte Pacis", Kaunas

Text

Renginio pradžios data:
Valanda:
Renginio pabaigos data:
Vieta: Svetingumo kompleksas "Monte Pacis", Kaunas