2024 m. liepos 10 d. 19 val. svetingumo komplekse „Monte Pacis” dar viena premjera – išskirtinį pasirodymą surengs dainininkė Erica Jennings ir pianistas Petras Geniušas. Abu kūrėjai lengvai ryžtasi nerti į nepažįstamas muzikos erdves, todėl ir šįkart klausytojai patirs staigmenų, kurios leis ir pasvajoti, ir sugraudins, ir įžiebs meilės.

P. Geniušas ir E. Jennings pakvies drauge patirti meilę muzikai. „Supraskite teisingai – mūsų su Erica „pasimatymas“ – grynai muzikinis, – šypsosi P. Geniušas ir priduria: – Mus jungia nebijojimas eksperimentuoti ir išeiti iš sau įprastų muzikavimo būdų.“

„Visi žinome, kad Petras yra neįtikėtinas pianistas, ir jam patinka improvizacijos laisvė. Viena priežasčių, kodėl mes natūraliai taip gerai sutariame ant scenos – gilus abipusis pasitikėjimas. Manau, nė vienas iš mūsų nebebijo klaidų. Puikiai sutariame ir nulipę nuo scenos, labai gerbiame ir žavimės vienas kitu“, – sako E. Jennings.

Šioje programoje keliaujama per klasiką, Petras Geniušas atlieka Liszto kūrinius ir Gershwino „Rhapsody in Blue“, taip pat skamba autorinės Ericos Jennings dainos, tokios kaip „Leading me Home“ ir „Lovely Day“. Kūrėjai pakvies ir į džiazo pasaulį, atlikdami Amy Winehouse dainas, pasiners į airių tradicinę muziką, kūrinius galų kalba ir būtinai atliks vieną iš Ericos mėgstamiausių keltų dainų „Black is the Colour“.

Meistriškai įvaldęs platų klasikinių, romantinių ir šiuolaikinių kūrinių repertuarą, pianistas Petras Geniušas tęsia naujų muzikinių ir dvasinių potyrių paieškas. Jis rengia rečitalius ir koncertuoja su Lietuvos orkestrais, ansambliais ir solistais, o taip pat su džiazo ir populiariosios muzikos atlikėjais. Tarptautinį pripažinimą pelnė pasirodymais garsiausiose pasaulio koncertų salėse.

Erica Jennings – dainininkė, grupės „Skamp“ vokalistė, jazz, soul, folk ir pop muzikos stilių atlikėja. 2017 metais kartu su „Skamp“ atstovavo Lietuvai Eurovizijos dainų konkurse ir buvo išrinkta Metų atlikėja bei paskelbta žurnalo „Stilius“ 2017-ųjų Metų moterimi. Išleido knygą vaikams „Mano gyvūnai. My animals“, yra aktyvi žmogaus teisių gynėja.

Karietų aikštė su vaizdu į Pažaislio vienuolyno ansamblį prisipildys meilės, jausmingumo ir improvizacijos.

Į koncertą kviečia „Geros muzikos ekspertai“ ir svetingumo kompleksas „Monte Pacis“.

_____________________________________________________________________

Koncertų ciklas „Pažaislio Liepų alėjos vakarai“ kviečia pabūti unikalioje aplinkoje, pajusti gamtos bei ramybės pulsą, pailsėti ne tik fiziškai, bet ir dvasiškai, praturtinti save ir atrasti gerovę muzikoje.

Esant lietingam orui, organizatoriai kviečia pasirūpinti skėčiais ir apsauga nuo lietaus arba įsigyti vietas prie staliukų po stogu (vietų skaičius ribotas).

Bilietus platina kakava.lt ir 1 val. iki koncerto pradžios prie įėjimo.

Koncertų metu veiks restoranas. Restorano tel. +37065595185

Daugiau informacijos: www.bardai.lt, www.montepacis.lt tel. +37067223266

arba el.paštu: koncertai@bardai.lt, info@montepacis.lt

Renginio pradžios data:
Valanda:
Renginio pabaigos data:
Vieta: Svetingumo kompleksas "Monte Pacis", Kaunas